HYDRAULKRAFT SVERIGE AB

DEN NYA STANDARDEN

Eftersom varje situation är unik, utvecklar vi resultatinriktade, kundanpassade lösningar för att skapa och bemästra precision och kraft. För att uppnå detta arbetar vi nära dig, den professionella användaren.

SYNKRONISERAT POSITIONERINGSSYSTEM

"SKIDDINGSYSTEM"

"RERAILINGSYSTEM"

HYDRAULIKLÖSNING VINDKRAFT OFFSHORE

STEGCYLINDRAR

KUNDANPASSADE LÖSNINGAR

Världen av högtryckshydraulik är i ständigt rörelse. Vi är därför stolta över att presentera ett urval av högtryckshydrauliska lösningar. Lösningar som regelbundet utvecklas på begäran av dig. 

Perfektion är utgångspunkten för alla industriella lösningar på Holmatro. Du kommer att se det när du börjat jobba med oss, jobbar du redan med oss, så vet du. Kvalitet, användarvänlighet och säkerhet.

Alla våra produkter utvecklas, tillverkas och testats internt. Resultatet: traditionell holländsk kvalitet och tillförlitlighet. Våra produkter har en livslängd som sträcker sig lång utöver förväntan, delvis på grund av vårt omfattande serviceprogram.

Lyfta, skjuta, dra, sänka, väga, luta eller horisontell rörelse; vilken riktning projektet än rör sig i, är vi med dig hela vägen. I samarbete med våra FoU, produktion och service avdelningar, vi placerar oss i din situation och deltar fullt ut i tankeprocessen för att uppnå den rätta lösningen för dina användningsbehov. Låt oss inspirera dig och utmana oss att komma fram till en lösning för just ditt problem.

Vi ser fram emot att höra från dig!