HYDRAULKRAFT SVERIGE AB
DEN NYA STANDARDEN

LÄTTVIKT - SKIDDINGSYSTEM

Holmatro lättviktssystem är byggt av extremt lätta komponenter, så det lätt kan transporteras, hanteras och positioneras av en eller två personer utan behov av en gaffeltruck eller användning av extra utrustning vid montering. Den maximala kapaciteten i systemet är 200 ton, förutsatt två tryck & dragenheter används. Den totala bygghöjden är endast 56 mm (2,20 tum). Trots sin låga höjd, är en relativt stor spännvidd möjlig när ytan är ojämn. Kapacitet och kontroll kan anpassas till kundens specifikationer.
Spåren är lätt att ansluta till varandra genom ett klicksystem. balkar av rostfritt stål placeras i spåren. Med ett handtag på tryck & dragenhet ändrar du enkelt riktning på en bråkdels sekund. Returledningen av de tryck-dragcylindrar är intern, vilket avsevärt minskar risken för skador. 
Holmatro har utvecklat extra höga balkar (valfritt) för situationer där kontaktytan av laster inte helt passar standard balken. Dessa passar standardbalken så att den totala vikten är optimalt fördelad över hela systemet.


I de lätta systemet är åtta spår, två balkar av en meter, två balkar av 1,8 meter, två tryck & dragenheter, två fästen, fyra slangar, en hydraulisk Twin pump, en pump vagn och en lagrings ram ingår.

SPÅR ST-LW

TRYCK & DRAGENHET SPPU-LW

TRYCK & DRAGANSLUTNING SPPB-LW

BALK SB-LW 1

BALK SB-LW 1,8

HÖGBALK SHB-LW 1,2

HÖGBALK SHB-LW 1,8

SKIDDING TWINPUMP 09 T 12 E

FÖRLÄNGNINGSSLANG VL 10 SOU