HYDRAULKRAFT SVERIGE AB
DEN NYA STANDARDEN

Systemlösningar
Holmatro har under 50 års tid drivit utvecklingen framåt inom klipp- och lyftsystem till räddningstjänsten och är idag världsledande på området. Att ligga i framkant och driva utvecklingen är en självklarhet inom Holmatro som också genomsyrar utrustningen till industrin, så som mobila synkroniserade lytsystem, skiddingsystem som kan hanteras för hand om som klarar lansera laster upp till 200 ton, rerailing-system som kan hanteras för hand och som lyfter urspårade tåg på plats istället för att behöva ta in mobilkranar med mera. Självklar jobbar vi även nära användaren och tar gärna fram kundspecifika lösningar. 

Synkroniserat positionering

Skidding

Re-railing

Vindkraft offshore

 

Stegcylindrar

 

Kundanpassade lösningar

 

Världen av högtryckshydraulik är i ständigt rörelse. Vi är därför stolta över att presentera ett urval av högtryckshydrauliska lösningar. Lösningar som regelbundet utvecklas på begäran av dig. 

Perfektion är utgångspunkten för alla industriella lösningar på Holmatro. Du kommer att se det när du börjat jobba med oss, jobbar du redan med oss, så vet du. Kvalitet, användarvänlighet och säkerhet.

Alla våra produkter utvecklas, tillverkas och testats internt. Resultatet: traditionell holländsk kvalitet och tillförlitlighet. Våra produkter har en livslängd som sträcker sig lång utöver förväntan, delvis på grund av vårt omfattande serviceprogram.

Lyfta, skjuta, dra, sänka, väga, luta eller horisontell rörelse; vilken riktning projektet än rör sig i, är vi med dig hela vägen. I samarbete med våra FoU, produktion och service avdelningar, vi placerar oss i din situation och deltar fullt ut i tankeprocessen för att uppnå den rätta lösningen för dina användningsbehov. Låt oss inspirera dig och utmana oss att komma fram till en lösning för just ditt problem.

Vi ser fram emot att höra från dig!